tisdag 29 maj 2007

Husie - Saltängen 1-2

Saltängen tog en skön 3-poängare på bortaplan nere i det sydligaste av Sverige. Första halvlek slutade o-o och tyvärr var Maria Ruul tvungen att kliva av tidigt efter en "lårkaka".
Efter knappt 60 minuters spel tog Saltängen ledningen på en frispark från 30 meter slagen av Sandra Landberg- Carlsson. S. Yakob hade sen ett fint läge att utöka ledningen men bollen räddades på mållinjen av en Husietjej. I den 76:e minuten gjorde Sandra Karlsson 2-0 genom ett skott från nära håll. I sluskedet av matchen fick Husie till en reducering till 1-2 som tillslut alltså blev slutresultatet.

Tyvärr åkte Emma Claesson på en knäskada under matchen och läkarundersökning senare får ge svar på hur illa det är. Hoppas att det fixar sig med en snabb rehab så Emma får chansen att komma igång med fotbollen snart igen och även får chansen att starta utbildningen till hösten med friska ben.