tisdag 29 maj 2007

Div.2

Mjölby Södra - Skara 0-1
En match som dominerades fullt ut av Mjölby Södra. Det stora problemet var bara oförmågan att omvandla övertaget till att göra mål. När Mj-S tillslut lyckades få in bollen var det i egen målbur! När Skara fått ledningen återstod bara 3 minuter av matchen, och Södra fick inga poäng med sig från denna match. Lovis Svensson "comebackade" efter knäskadan och spelade 45 minuter utan att några problem tillstötte... Blytung förlust för Mjölby Södra men det kommer fler chanser att plocka poäng i denna serie.

Lkpg Kenty - Husqvarna 4-0
Topplaget Husqvarna kom på besök till Linköping och fick stöta på riktigt rejält motstånd. I Kentys startelva fanns Cederholm, Lindström, Skålberg, Westermark, Aronsson & Asslani och några fler som har gjort allsvenska matcher.
Aronsson fick göra 3 mål och det 4:de stod Asslani för.
Rapporter gör gällande att tränare Wisén såg ganska lugn ut på kanten hela matchen, och det kan man väl förstå när man har en trupp som denna tillgänglig i div.2


Tinnis spelar ikväll borta mot Mariebo som än så länge inte tappat en enda poäng. Tuffast möjliga uppgift men hoppas vi tillräckligt hårt kanske de kan komma hem med tre väldigt värdefulla poäng i bagaget.

Inga kommentarer: